Hvordan laste opp Garmin GPS-kart

Garmin er et internasjonalt selskap anerkjent for sine mobil Global Positioning System (GPS) kart enheter. Disse enhetene hjelpe personer med å finne reisemål og identifisere reiseruter. Garmin GPS-enheter kan være lastet med tilpassede GPS kart for enkeltpersoner som ønsker å bruke det til spesifikke kartbaserte formål.

Bruksanvisning

1 Koble Garmin GPS-enheten til datamaskinen ved hjelp av den innebygde USB-kabel. Vent til Windows for å gjenkjenne enheten ved å varsle deg om ny maskinvare. Ignorer den nye maskinvaren varsel.

2 Last ned Garmin enhetens USB-driver (se Ressurser). Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å starte den automatiske installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

3 Start SendMap verktøyet. Hvis du ikke har SendMap installert på datamaskinen, kan du laste ned en prøveversjon fra cGPSmapper selskapets hjemmeside (se Ressurser).

4 Opprett en ny mappe i SendMap mappen. Navn mappen "kart".

5 Dra tilpassede kart i den nye "maps" mappen.

6 Klikk "Open" i SendMap verktøyet. Finn de tilpassede kart på harddisken på datamaskinen. Klikk på "Last opp". Verktøyet vil da få kontakt med Garmin GPS-enhet via USB-tilkobling og laste Garmin kart. Koble fra enheten når opplastingen er fullført.