Hvordan laste opp Facebook på en Cell Phone

Hvordan laste opp Facebook på en Cell Phone


Opplasting av Facebook på mobiltelefonen hjelper deg å holde kontakten med venner på Facebook og administrere kontoen din fra et sted du har mobiltelefontjenester og en Internett-tilkobling. Etter aktivering Facebook Mobile, kan du se din Facebook-side, se dine venners sider, statusoppdateringer post, sende og motta meldinger, finne venner, legge til venner og laste opp bilder og videoer-alt fra en Web-aktivert mobiltelefon. Avhengig av telefonens merke og modell, kan du også være i stand til å laste ned interaktive Facebook-applikasjoner til telefonen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Aktiver Facebook Mobile og registrere for Facebook-tekstmeldinger. Logg inn på din Facebook-konto fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling. I øvre høyre hjørne på hjemmesiden klikk på "Account", deretter "Kontoinnstillinger", deretter "Mobile" tab. Klikk på "Register for Facebook Tekstmeldinger" linken på siden Min konto, og følg instruksjonene for å velge land og tjenesteleverandør, be om en bekreftelseskode, og bruke denne koden for å bekrefte registreringen fra den telefonen du aktiverer.

2 Tilpass Facebook Mobile innstillinger. Umiddelbart etter at du bekrefte din registrering, viser en melding "Bekreftet" på Min konto. Bruk innstillingene på denne siden til å kontrollere naturen og antall meldinger du mottar på din mobiltelefon. Godta standardinnstillingene hvis du heller vil hoppe over dette trinnet og tilpasse innstillingene senere. Du kan gå tilbake til denne siden når som helst ved å velge "Konto" og deretter "Kontoinnstillinger" og deretter "Mobile" fra Facebook hjemmesiden.

3 Test din nye Facebook Mobile evne. Etter å ha fullført aktivering, vil du motta en tekstmelding som ber deg om å tekst en statusoppdatering til 32 665, som er det samme som å skrive fbook på telefonens tastatur. Send en teststatusoppdatering, så sjekk din Facebook-side (på datamaskinen) for å kontrollere at oppdateringen vises på profilen din.

4 Åpne Facebook Mobile URL fra din mobiltelefon. Bruke telefonens nettleser og gå til m.facebook.com og logger inn på Facebook-kontoen. Legg merke til annet arrangement av informasjon på profilen din, som er optimalisert for mobiltelefon visning. Bruk lenkene øverst på siden for å oppdatere statusen din, se profilen din side, vise og administrere vennelisten din, og sende eller motta meldinger. Bruk bokmerker nederst på hjemmesiden din for å lese meldinger, laste opp bilder og videoer. og administrere grupper, hendelser, notater og lenker. Se den nye mobile Facebook verden.

Hint

  • Legg Facebook til telefonens bokmerker for rask og hyppig tilgang.
  • Besøk Bruke Facebook Mobil side (www.facebook.com/UsingFacebookMobile) med jevne mellomrom for å holde tritt med Facebook Mobile endringer.
  • Noen Facebook-funksjoner er ikke tilgjengelige på mobile nettlesere.