Hvordan laste opp bilder ved hjelp av Polaroid A520 kamera

Hvordan laste opp bilder ved hjelp av Polaroid A520 kamera


Polaroid A520 er en 5.1 mega pixel digital kamera som støtter både Windows og Macintosh. Kameraet kommer med sin egen USB-kabel, som er alt du trenger for å laste opp bilder til datamaskinen. Enten du er på en Mac eller en Windows-PC, laste opp bilder ved hjelp av Polaroid A520 er raskt og enkelt. Når bildene er lastet opp til datamaskinen, kan du dele dem på nettet, sende dem til venner, eller lagre dem på en CD eller DVD.

Bruksanvisning

vinduer

1 Koble kameraet til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med den. Plugg den ene enden inn i USB-utgangen på kameraet og den andre enden i en ledig USB-port på datamaskinen.

2 Slå på kameraet.

3 Klikk på "Importer bilder med Windows" i dialogboksen Autokjør.

4 Klikk "Importer", og deretter vente på bildene som skal lastes opp. Tiden vil variere avhengig av hastigheten på datamaskinen og antall bilder du laster opp. Bildene vil bli lagret i Windows Fotogalleri som standard.

Mac

5 Koble kameraet til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med den. Plugg den ene enden inn i USB-utgangen på kameraet og den andre enden i en ledig USB-port på datamaskinen.

6 Slå på kameraet.

7 Start iPhoto ved å klikke på den fra "Dock" eller ved å klikke på det fra "Programmer" -mappen.

8 Skriv inn et navn du ønsker å gi gruppen av bilder i "Roll Name" arkivert. Skriv inn en beskrivelse i "Beskrivelse" -feltet, om ønskelig. Klikk "Importer".