Hvordan laste opp bilder til min iPhone med iTunes

Hvordan laste opp bilder til min iPhone med iTunes


Hvis du lagrer din favoritt digitale bilder på datamaskinen, så kan du også laste dem opp til en Apple iPhone og nyt bildene mens du er ute og farter. For å laste opp bilder fra en datamaskin til iPhone må du aktivere bilde synkronisering i Apple iTunes-programvaren som kjører på datamaskinen. Du kan velge hvilke bilder som skal lastes opp til iPhone ved å velge bare de relevante fotomapper på datamaskinen i synkroniseringsinnstillingene fra iTunes.

Bruksanvisning

1 Start Apple iTunes på datamaskinen. Plugg den medfølgende USB-kabelen inn i datamaskinen og iPhone.

2 Vent til Apple iPhone ikonet vises under "Enheter" overskriften i ruten til venstre i programvinduet iTunes.

3 Klikk på iPhone-ikonet for å velge enheten. Klikk på "Info" -fanen i hovedvinduet til programmet.

4 Velg "Bilder" -fanen for å åpne bilder synkroniseringsinnstillinger alternativer.

5 Klikk i boksen ved siden av "Synkroniser bilder fra" for å aktivere bilde synkronisering mellom datamaskinen og iPhone. Velg ønsket alternativ ved å klikke i boksen ved siden av enten "Alle mapper" eller «Markerte mapper». Klikk på rullegardinmenyen ved siden av «Synkroniser bilder fra" for å velge datamaskinen mappene som inneholder bildene du vil laste opp til iPhone.

6 Klikk på "Sync" -knappen nederst i programvinduet iTunes. Dette starter synkroniseringsprosessen som vil laste opp bilder fra de utvalgte mapper på datamaskinen til iPhone.

7 Klikk på "Eject" -ikonet ved siden av iPhone-ikonet under «Enheter» når iTunes et statusboks viser "OK ​​å koble fra." Koble iPhone og datamaskinen fra kabelen.

Hint

  • Få tilgang til de opplastede bilder på din iPhone ved å trykke på "Bilder" app på Hjem-skjermen. Du vil finne opplastede bildene i en mappe på "Picture Roll".