Hvordan laste opp bilder i Vista med Windows alternativer

Hvordan laste opp bilder i Vista med Windows alternativer


Opplasting, visning, lagring og utskrift av bilder fra et digitalkamera krever minimalt med innsats. Med Windows Vista, kan du velge å laste opp bildene dine via Windows skal lagres i Windows Photo Gallery, som gir deg alternativer for visning av bildene dine. Derfra kan du skrive ut bildene på datamaskinen, lagre bilder til en disk og skrive dem ut på et bilde kiosk, eller vise bilder fra datamaskinen din som en lysbildefremvisning.

Bruksanvisning

1 Koble kameraet til datamaskinen ved å plugge USB-ledningen til kameraet og datamaskinens USB-utgang. Eller hvis datamaskinen har et minnekortspor, er det bare å skyve minnekortet direkte inn i sporet. Når kameraet er koblet til, vil datamaskinen automatisk gjenkjenne kameraet og vise et Autokjør-dialogboksen.

2 Velg "Importer med Windows" i dialogboksen Autokjør.

3 Lag en kode for bildene når Tag Kasse åpnes. Selv om dette er valgfritt, og skaper en tag --- selv bare datoen for bildene --- vil hjelpe deg å finne bildene raskere.

4 Vent noen minutter før alle bildene skal lastes opp.

5 Åpne Windows Fotogalleri --- hvis det ikke åpnes av seg selv --- for å se alle bildene. Velg "Start> Alle programmer> Windows Photo Gallery."