Hvordan laste opp bilder fra en Sony DSC-S650

Hvordan laste opp bilder fra en Sony DSC-S650


Sony Cyber-shot DSC-S650 er en 7-megapikselkamera. Den har en 2-tommers skjerm og 3-ganger zoom. Laste opp bilder fra din DSC-S650 er ganske enkel. Så lenge du har den USB-kabelen som fulgte med kameraet, vil du være i stand til å laste opp bilder på et blunk. Hvis du ikke har denne kabelen, må du se til å kjøpe en erstatning eller et USB-minnekortleser som kan lese Memory Stick Duo-kort, fordi du ikke vil være i stand til å laste opp bildene dine på noen annen måte.

Bruksanvisning

1 Sett inn minnepinnen inn din Sony DSC-S650 hvis det ikke allerede er satt inn, og koble kameraet til et strømuttak.

2 Trykk på avspillingsknappen for å slå på kameraet.

3 Koble kameraet til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med kameraet. Stick ene enden av USB-kabelen inn i kameraet, og koble den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Når du kobler til kameraet, vil "Scanner and Camera Wizard" -skjermen vises.

4 Velg "Kopier bilder til en mappe på datamaskinen ved hjelp av Microsoft skanner og kamera veiviseren" og deretter "OK".

5 Klikk "Next" og du vil se bildene som er lagret på minnepinnen vises. Hvis minnepinne ikke er satt inn i kameraet, vil du se bildene som er lagret internt på kameraet.

6 Fjern merket noen bilder som du ikke ønsker å laste opp til din datamaskin og trykk deretter på "Next".

7 Velg et navn og destinasjon for å laste opp bilder til og klikk "Next".

8 Velg "Ingenting. Jeg er ferdig med disse bildene" alternativknappen og deretter "Next".

9 Klikk på "Finish".