Hvordan laste opp Apps til Min G1 Via USB

Hvordan laste opp Apps til Min G1 Via USB


Å vite hvordan du laster opp programmer fra datamaskinen til T-Mobile G1 (også kalt "HTC Dream") gir deg mer fleksibilitet i å lagre dine Android-programmer. Du kan bruke G1 evne til å fungere som en USB-stasjon for å laste opp filer fra datamaskinen til G1 SD-kort. Du trenger bare å lære noen enkle trinn for å forberede din G1 og datamaskinen for å overføre filer. Laste opp programmer til G1 via USB sparer tid og data som du ellers ville bruke laste dem ned fra din G1 "App Marketplace."

Bruksanvisning

Forberede G1 å overføre filer

1 Trykk på den grå "Programmer" -fanen nederst på G1 startskjerm. Trykk på "Søk".

2 Skriv inn "Apps Installer", og trykk på forstørrelsesglasset. Trykk på "Apps Installer" i søkeresultatene. Trykk på "Install" og deretter "OK". Trykk på "Home" -knappen.

3 Koble G1 til datamaskinens USB-port. Vent til "USB tilkoblet" ikonet vises på statuslinjen øverst på G1 skjerm.

4 Trykk på og dra statuslinjen nedover. Trykk på "USB tilkoblet" deretter "Mount".

Overfør Android-programmer fra din datamaskin

5 Klikk på "Start" -knappen, og klikk "Computer". Høyreklikk på ikonet for G1 SD-kort og klikk "Åpne i nytt vindu." Hvis du ikke ser på SD-kortet, må du laste ned Android-USB-drivere fra linken i "Resource" på denne siden.

6 Klikk og dra nytt vindu for SD-kortet til den siden av "Computer" -vinduet. Dobbeltklikk på "C: /" stasjonen i "Computer" -vinduet, og dobbeltklikk nødvendige mapper for å navigere til Android-programmer.

7 Klikk og dra et program som du vil laste opp til det åpne vinduet for SD-kortet. Slipp filen over en tom del av SD-kort vindu (ikke legg den i en av mappene på SD-kortet). Gjenta dette trinnet til alle Android-applikasjoner er på SD-kortet.

8 Lukk SD-kortet vindu. Klikk på pilen til venstre for "Computer" i menyen til venstre på "Computer" -vinduet. Høyreklikk SD-kortet i rullegardinmenyen. Klikk på "Eject".

Installer programmer på G1

9 Trykk på "Home" på G1. Trykk på den grå "Programmer" -fanen nederst på skjermen. Trykk på "Apps Installer."

10 Trykk på navnet på et program du overført til G1, og trykk på "Install". Gjenta dette trinnet for å installere alle programmene som du har overført til G1.

11 Trykk på "Home" -knappen, og trykk på "Programmer" -fanen for å vise programmene du nettopp installerte.

Hint

  • Du må ha "Apps Installer" for å installere programmer fra SD-kortet. Men uten "Apps Installer" kan du fortsatt overføre programmer, musikk og andre filer over USB for lagring.
  • Ikke koble fra din G1 fra datamaskinens USB-port før du har kastet ut den fra Windows.