Hvordan laste ned videoer og filmer til en MP4-spiller

Hvordan laste ned videoer og filmer til en MP4-spiller


Når du kjøper en MP4 spiller, er det viktig å forstå hvordan man effektivt sette videoer og filmer på den. Mens noen MP4-spillere kommer med spesifikk programvare som hjelper til med å overføre filer, andre ikke; Likevel er fremgangsmåten stort sett den samme. Det viktigste er å gi tid til filene som skal overføres riktig og sørge for at filformatet er riktig.

Bruksanvisning

Hvordan laste ned videoer og filmer til en MP4-spiller

1 Kontroller hvor mye plass tilgjengelig på din MP4-spiller. Hvor mye plass vil bli oppført på pakken den kom i. Hvis pakken ikke er tilgjengelig, kobler spilleren til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Når maskinen gjenkjenner stasjonen, gå til ikonet som representerer stasjonen, og høyreklikk på den. Klikk på "Properties" og se etter hvor det står "Capacity" eller "brukt plass." Det vil fortelle deg hvor mye plass som er på MP4 spiller.

2 Høyreklikk på video og / eller filmfil og gå til "Egenskaper" for å se størrelsen på det og sammenligne det med hvor mye plass på MP4 spiller. Størrelsen på filen bør være mindre enn mengden plass på MP4 spiller. Det er viktig at filen vil passe ordentlig på MP4 spiller. Video- og musikkfiler kan variere i størrelse, og hvis du prøver å overføre noe som er for stor for MP4 spiller, det kan ødelegge filen.

3 Konvertere video og musikkfiler til MP4 ved hjelp av en fil konverter. Besøk www.cnet.com og gjøre et søk for MP4 converter å finne en. Mange MP4 konvertering programmer er tilgjengelig. To eksempler er Pazera og AVS (se referanser). Pazera er en gratis programvare og AVS er en betalt programvare.

4 Fest MP4-spilleren til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne MP4 spiller før du starter overføring av filer. Hvis det allerede er festet fordi du har bekreftet hvor mye plass på den, la den festet.

5 Åpne MP4 spiller stasjonen. Noen stasjoner har mapper spesielt opprettet for musikkfiler og videofiler separat. Andre er bare tomt. Finn riktig sted å sette filen før du starter overføringen.

6 Kopier video eller film fil fra datamaskinen til MP4 spiller. Kopier filen fra datamaskinen din og lim den inn i MP4-spiller mappen. Det kan ta litt tid før overføringen er fullført.

Hint

  • Ikke flere ting samtidig når du overfører filer. La datamaskinen fokus på filoverføring til å kutte ned på ting går galt og filen blir ødelagt.
  • Ikke kutt filen og lim den inn i MP4-mappen. Hvis noe skjer under overføringen, kan du korrupte filen og mister den.