Hvordan laste ned sanger til en iPod Classic femte generasjon

Hvordan laste ned sanger til en iPod Classic femte generasjon


Du kan laste ned sanger til femte generasjon iPod Classic fra iTunes. For å få sangene i iTunes, metoder de enkleste å kjøpe dem fra iTunes Store, eller kopiere dem fra CDer. Når musikken er i iTunes-biblioteket, kan det da bli overført til iPod enten manuelt eller via automatisk oppdatering. Stille inn iPod til automatisk betyr at det vil, når den er koblet til datamaskinen, oppdateres for å matche sanger og spillelister i iTunes. Eventuelle sanger på iPoden ikke i iTunes vil bli slettet. Når du stiller inn iPod til å oppdatere manuelt, velger du hvilke sanger å laste ned til din iPod, og blir nødt til å slette sanger eller spillelister du ikke lenger ønsker manuelt.

Bruksanvisning

Stille inn iPod Oppdatering Preference

1 Koble iPod til datamaskinen ved å koble den største enden av USB 2.0-ledning til iPod, og koble den minste enden til en USB-port på datamaskinen.

2 Åpne iTunes og vent til det å gjenkjenne iPod. Når det har anerkjent din iPod, vil du se det oppført på venstre side av iTunes under "Enheter".

3 Marker iPod ved å klikke én gang på navnet. Et sammendrag side for iPod åpnes.

4 Sjekk et alternativ for å oppdatere din iPod ved å klikke på plassen foran valget. For eksempel, hvis du ønsker å velge hvilke sanger i iTunes for å laste ned eller slette, sjekk "Håndter musikk manuelt."

Last ned sanger manuelt til iPod

5 Koble iPod til datamaskinen ved å koble den største enden av USB 2.0-ledning til iPod, og koble den minste enden til en USB-port på datamaskinen. Åpne iTunes.

6 Åpne musikkbiblioteket i iTunes og velge hvilken sang du ønsker å laste ned til din iPod.

7 Marker sangen du vil laste ned til din iPod ved å klikke på det en gang.

8 Dra sangen fra iTunes-musikkbiblioteket til iPod. Du kan sette den inn i din iPod musikkbiblioteket eller i en spilleliste.

Hint

  • Du slette all musikken på iPod og erstatte den med hva nedlastinger når du velger å automatisk laste ned fra iTunes. Hvis du har en sang på iPod som ikke er i iTunes-biblioteket, vil den sangen bli slettet i løpet av en automatisk oppdatering.