Hvordan laste ned sanger til en Eumatic MP3-spiller

Hvordan laste ned sanger til en Eumatic MP3-spiller


Den Ematic Media Player er en bærbar enhet som gjør det mulig å kopiere musikk fra datamaskinen, og overføre bilder, videoer og lydbøker. Når den er koblet til en Mac eller PC, vil Ematic spilleren bli anerkjent som en flyttbar disk kjøretur gjennom Enhetsbehandling på datamaskinen. For å overføre musikk fra datamaskinen til enheten, må sangene være i et støttet lydformat som MP3, WAV eller ubeskyttet WMA. Som i 2010, er musikk kjøpt fra iTunes Store eller i en iTunes-format ikke kompatible med spilleren.

Bruksanvisning

Overføre sanger fra PC

1 Sett USB-kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen, og sett den andre enden av kabelen inn i din Ematic MP3-spiller.

2 Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet, og dobbeltklikk på "Flyttbar Disk Drive" ikonet for å åpne Ematic vinduet. Dobbeltklikk på "Musikk" mappeikonet i Ematic vinduet.

3 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet, klikk på "Alle programmer" og velg "Windows Explorer."

4 Finn Musikk-mappen, og klikk og dra sanger fra datamaskinens Music-mappen til Musikk-mappen i Ematic vinduet.

5 Klikk på den grønne pilen i systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen, klikker du på "Ematic MP3" fra listen og klikk "Stop" for å koble MP3-spilleren fra datamaskinen.

Overfør musikk fra Macintosh-maskin

6 Finn musikkmappen på datamaskinen din ved å klikke på "Finder" ikonet på skjermen dock.

7 Sett inn USB-kabelen i Ematic MP3-spiller og USB-porten på datamaskinen.

8 Dobbeltklikk på "Ematic MP3" ikonet på skrivebordet, og dobbeltklikk på "Musikk" -mappen for å åpne mappen.

9 Dra og slipp musikkfiler fra datamaskinen til Ematic Music-mappen.

10 Dra og slipp "Ematic" ikonet på skrivebordet til papirkurven ikonet på skjermen Dock for å koble mediespilleren fra datamaskinen.