Hvordan laste ned ringetoner til Samsung Instinct

Hvordan laste ned ringetoner til Samsung Instinct


Samsung Instinct - en funksjon telefon utviklet av Samsung på Sprint-nettverket - tilbyr flere tilpasningsmuligheter. Sprint Software Store tilbyr ringetoner som er kompatible med din Samsung Instinct. Ringetoner er sanger eller andre lydklipp som innringere høre når de ringer nummeret ditt. Ringetoner erstatte den tradisjonelle øresus lyden og lar deg legge personlighet til din mobiltelefon. Sprint Software Store gjør surfing og velge ringetoner en enkel prosess. Du bør ha en etablert konto og Internett-tilgang til å laste ned ringetoner til Samsung Instinct.

Bruksanvisning

1 Trykk på hjem-ikonet på utsiden av telefonen.

2 Trykk på ikonet "Fun" på menyskjermen.

3 Trykk "Ringers" fra notering. Telefonens nettleser skal åpne.

4 Skriv inn et søkeord. Du kan skrive inn navnet på en artist, album, TV-show eller sang, for eksempel, i "Søk" boksen og trykk "Søk". Bla gjennom listen for å finne en ringetone som interesserer deg.

5 Kjøpe ringetone. Sprint service planer vanligvis tillate deg å plassere kostnader for ringetoner på din kommende regningen. Fullføre kjøpet ved å klikke på "Kjøp" -knappen.

6 Klikk på "Last ned" linken for å begynne å laste ned ringetonen. Når du mottar en nedlasting bekreftelse, navigere til ringetoner for å sikre at kjøpet var vellykket.