Hvordan laste ned ringetoner til en LG Vx8300

Hvordan laste ned ringetoner til en LG Vx8300


Mange mennesker liker å laste ned egne ringetoner til sine mobiltelefoner. Måten du laster ned ringetoner til din mobiltelefon, men er avhengig av din spesielle mobiltelefon merke og modell samt din mobiltelefon tjenesteleverandøren. LG VX8300 er en mobiltelefon som er produsert av LG for Verizon Wireless nettverk. Som sådan, kan du bare laste ned ringetoner til en LG VX8300 hvis du kjøper og laster dem fra Verizon ringetone service med mindre du ødelegge systemet ved å sende ringetoner til deg selv i et bilde tekstmelding.

Bruksanvisning

1 Få tilgang til e-postkonto, og begynne å skrive en ny e-postmelding. Adresse din e-postmelding til din 10-sifret mobiltelefonnummer @ vzwpix.com (f.eks [email protected]).

2 Fest ringetoner du ønsker å laste ned til din LG VX8300 til e-postmeldingen like måte som andre e-postvedlegg. Send e-postmeldingen, som vil bli levert til LG VX8300 som et bilde tekstmelding.

3 Åpne bildet tekstmelding på din LG VX8300. Klikk "Lagre som" og deretter "Ringtone" for å laste ned ringetone til LG VX8300. Gjenta for hver ringetone du ønsker å laste ned til mobiltelefonen.

Hint

  • Kontroller at du bruker bildet tekstmeldinger forlengelse (vzwpix.com) og ikke den vanlige (vtext.com).
  • Bilde tekstmeldinger må betale for tjenesten, avhengig av Verizon Wireless abonnement.