Hvordan laste ned ringetoner til en Blackberry

En av de første tingene mange nye mobiltelefon eiere ønsker å gjøre er å endre ringetone. Blackberry-telefoner gir brukeren mange funksjoner, inkludert å ha tilpassede ringetoner. Etter å ha lært hvordan du kan lade telefonen og deretter ringe og motta samtaler, ta Blackberry til neste nivå og begynne å laste ned tilpassede ringetoner. Les videre for å lære hvordan du laster ned ringetoner til en Blackberry.

Bruksanvisning

1 Besøk en nettside som har gratis nedlastbare ringetoner som Crackberry. Ethvert nettsted som formaterer sine ringetoner i MP3-filer fungerer på alle Blackberry-telefoner. Bla gjennom de tilgjengelige titlene, høre på prøvene, til du finner en som du ønsker.

2 Velg den valgte ringetonen, og skriv inn e-postadressen som er knyttet til Blackberry. Nettstedet vil automatisk sende en kobling via e-post til telefonen din.

3 Åpne den nye e-posten og bla ned til hyperkoblingen i e-posten. Klikk på linken, som åpner en ny nettleser side på telefonen.

4 Tillat nettleseren for å laste inntil en pop-up vindu. Lagre ringetone til telefonen. For Blackberry-telefoner med et minnekort, velger å lagre ringetone til mediekortet i stedet for enhetens minne.

5 Vent til låten er ferdig nedlastet og se etter bekreftelsesskjermen bekrefte nedlastingen er ferdig før du avslutter leserside.

6 Gjenta prosessen for hver sang du ønsker å laste ned. Husk at i tillegg til å endre standard ring på en Blackberry, kan du angi en annen ringetone for bestemte brukere å skape en unik ring som passer den som ringer perfekt.