Hvordan laste ned podcaster til iPod Touch

Hvordan laste ned podcaster til iPod Touch


ITunes-programvaren, som er nødvendig for å synkronisere mange programmer fra datamaskinen til en iPod-enhet, er ikke nødvendigvis intuitivt når det gjelder å laste ned podcaster. I mange tilfeller kan iTunes låse opp når brukere prøver å laste ned en podcast og ikke alt er på plass. Dermed må du sørge for at du har preparert kontoen din, datamaskinen og iPod-enheten for nedlastingen før du prøver å laste ned og synkronisere podcaster.

Bruksanvisning

1 Koble iPod-enheten til datamaskinen med USB-kabelen. Hvis iTunes ikke åpnes med en gang, åpne den og la den synkronisere med iPod. Det bør gjøre dette automatisk.

2 Logg deg inn på din iTunes-konto, og sørge for at datamaskinen er autorisert. For å autorisere datamaskinen, velg "Lagre" -knappen fra menyen og klikk på "Godkjenn konto." Du må logge deg på med ditt iTunes e-postadresse og passord for å autorisere datamaskinen. Du kan autorisere opptil tre datamaskiner per konto.

3 Klikk på "Lagre-knappen i venstre side av panelet (ikke det samme som ikonet ovenfor), klikk på" Podcasts ", og bruke søkefeltet til å søke etter podcaster å laste ned. De fleste podcaster er for tiden gratis å abonnere på og nedlasting.

4 Klikk på "Abonner" under ikonet for podcasten du vil lytte til. Itunes vil be deg med en dialogboks som ber deg bekrefte abonnementet. Klikk på "ja" og la iTunes for å laste ned den nyeste episoden. Det vil automatisk laste ned fremtidige episoder som de blir tilgjengelige.

Podcasten abonnementene vises i panelet til venstre hånd under Podcast Library kategorien.

5 Synkroniser alle ønskede podcaster fra iTunes til iPod ved å venstreklikke på navnet på enheten i panelet til venstre og gå til Podcaster-fanen til høyre (forskjellig fra Podcaster-biblioteket ovenfor). Sjekk "synkronisere podcaster" -knappen, og svaret "ja" til dialogboksen popup-boksen. Pass på at du velger alle ønskede podcastene i listen som følger, eller iTunes vil overskrive eksisterende podcaster på iPod hvis de ikke blir kontrollert.

6 Løs ut iPod og fjerne det fra datamaskinen.