Hvordan laste ned PDF-filer til iPhone

Hvordan laste ned PDF-filer til iPhone


PDF-filer kan du vise bøker, skjemaer, håndbøker og andre dokumenter som forfatteren opprinnelig ment. Disse dokumentene ble opprinnelig utviklet for bruk på personlige datamaskiner, men du kan også laste ned PDF-filer direkte på din iPhone for bærbar bekvemmelighet. Ved hjelp av en kompatibel PDF-leser, kan du lese din favoritt e-bøker på farten eller lagre viktige filer i lommen.

Bruksanvisning

1 Start App Store fra iPhone startskjermen. Trykk på "Søk" og skriv "PDF" i søkefeltet. Last ned noen av de beste rangerte apps som støtter PDF-filer - de med fire eller fem stjerner. Noen av de mest populære programmer inkluderer Adobe Reader, Apple iBooks og Noteshelf - Noter & amp; PDF.

2 Åpne "Safari" app, vanligvis vises langs den nederste raden av startskjermen, og finne en PDF-fil på nettet. Alternativt, send en PDF-fil til iPhone fra en datamaskin.

3 Trykk på PDF-filen i Safari eller e-postmeldingen. En Åpne-knappen vises på skjermen og inviterer deg til å åpne PDF-filen i din PDF-leser, for eksempel "Åpne i iBooks." Trykk på knappen. PDF lagres automatisk i PDF-leser app.

Hint

  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for iPhones med iOS 7. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.