Hvordan laste ned musikk til US Cellular Cell Phone

Hvordan laste ned musikk til US Cellular Cell Phone


US Cellular har vært å gi kundene med kommunikasjonstjenester siden 1983. I 2009 fikk de over 15 priser, inkludert Readers Choice: Best Cell Phone Provider fra Fort Dodge Messenger og The Mason City Gazette. Kundene kan velge mellom en rekke mobiltelefoner, hver med ulike funksjoner og egenskaper, ved kjøp av mobilnettet planer med US Cellular. En stor andel av mobiltelefoner som tilbys inkluderer muligheten til å laste ned og lagre musikk direkte til enheten.

Bruksanvisning

1 Last ned ved hjelp av Bluetooth. Enklere telefoner med mindre muligheter som tilbys gjennom US Cellular, for eksempel LG UX220 eller Samsung Stride, musikk kan kun lastes ned ved bruk av Bluetooth-teknologi. Se i telefonens brukerveiledning for å finne ut hvordan du skal slå på Bluetooth. Når Bluetooth er aktivert, vil mobiltelefonen kobles trådløst til datamaskiner og mobiltelefoner i området. Nå musikk kan overføres mellom de to enhetene. Brukerhåndboken vil gi spesifikke instruksjoner om hvordan dette gjøres.

2 Last ned fra en datamaskin. US Cellular tilbyr mange telefoner med den medfølgende funksjon av en musikkspiller, slik som Samsung Messager og Motorola Crush. Musikk kan lastes ned til spilleren gjennom en hjemme-PC. I telefonens brukerveiledning, vil konkrete tiltak noteres å instruere riktig nedlasting praksis. En CD med programvaren som trengs for nedlasting vil være gitt når telefonen ble kjøpt. En mini USB-ledning vil koble telefonen til datamaskinen; dette kan eller ikke kan ha fått med telefonen kjøpet. Følg instruksjonene for å laste ned musikk som er lagret på den tilkoblede datamaskinen. De fleste telefoner med musikkspillere har også Bluetooth-funksjonalitet, slik at et annet alternativ for nedlasting.

3 Tilgang til Internett via mobiltelefonen og laste ned musikk. Smarte telefoner har en rekke funksjoner som gir alternativer når du laster ned musikk. Bluetooth og datatilkoblingsmuligheter kan brukes, samt den ekstra funksjonen av å laste ned via Internett. Full Internett-tilgang er tilgjengelig på US Cellular smarte telefoner, inkludert Blackberry Curve og HTC Snap. Gå til en nedlasting av musikk nettsted av dine valg og følge nettstedets spesifikke instruksjoner om hvordan du laster ned direkte til din mobiltelefon. De fleste nettstedene krever bare et trykk på en knapp.