Hvordan laste ned musikk til en Se Cell Phone

Hvordan laste ned musikk til en Se Cell Phone


Den Se er en mobiltelefon som er produsert av Samsung for T-Mobile-nettverk. Den tillater brukere å lagre og spille musikk på den, fungerer som en bærbar MP3-spiller. Heldigvis for musikkelskere, den Se mobiltelefonen har et microSD-minnekort, som gjør nedlasting av musikk til mobilen enkelt. Hvis du ønsker å laste ned musikk til telefonen, kan du gjøre det med riktig USB-adapter.

Bruksanvisning

1 Sett inn microSD-minnekort på microSD minnekort USB adapter. Koble USB-adapteren inn i datamaskinens USB-port.

2 Finn musikk på datamaskinen din harddisk som du ønsker å laste ned på din Se mobiltelefon. Dra og slipp musikkfilene til "Sounds" -mappen på microSD-minnekort.

3 Fjern USB-adapter fra USB-porten. Ta ut microSD-minnekortet fra USB-adapter. Sett inn microSD-minnekort på innsiden av Se mobiltelefon. Trykk på minnekortet i microSD-minnekortsporet plassert under bakdekselet på Se mobiltelefon.

4 Åpne din Se mobiltelefon. Klikk på "Meny". Klikk "Programmer." Klikk "filer." Klikk "minnekort".

5 Klikk på "Sounds". Klikk på "Manage". Klikk "Move" eller "Kopier". Sjekk den musikken du vil flytte eller kopiere til Se mobiltelefon. Klikk "Move" eller "Kopier". Klikk på "Telefon". Klikk på "Sounds". Klikk på "Music". Klikk "Lim her."

Hint

  • Klikk på "Trygg fjerning av maskinvare" -ikonet før du fjerner USB-adapter for å sørge for at stasjonen ikke er i bruk mens du fjerner den, noe som kan skade harddisken.
  • Vokt dere for å dra og slippe musikkfiler til feil mappe på MicroSD minnekort. Musikken må være i "Sounds" -mappen for at det å overføre til din Se mobilen som musikk i sin "Sounds" -mappen.
  • MicroSD-minnekort må formateres for å laste ned musikk til en Se mobiltelefon.