Hvordan laste ned musikk til en Metro PCS Phone

Hvordan laste ned musikk til en Metro PCS Phone


Metro PCS er en populær mobiltelefon tjenesteleverandør som kan skryte av MP3-avspilling-aktiverte telefoner. Fordi Metro PCS ikke har en musikksjef grensesnitt for sine MP3-avspilling-aktiverte mobiltelefoner, må du laste ned musikk direkte fra din personlige datamaskin på Metro PCS MP3-avspilling-aktivert mobiltelefon. Du kan utføre en USB filoverføring til å laste ned favorittmusikken din fra datamaskinen til Metro PCS mobiltelefon ved hjelp av en mini-USB-til-USB-adapter.

Bruksanvisning

1 Koble til MP3-avspilling-aktivert Metro PCS mobiltelefonen til din personlige datamaskin. Sett inn mini-USB-enden av mini-USB-til-USB-adapter til Metro PCS mobiltelefon mini-USB-lader og laste port. Sett USB-enden av adapteren inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

2 Vent til datamaskinen for å gjenkjenne Metro PCS mobiltelefonen som en tilkoblet stasjon eller enhet. Dobbeltklikk på enhetsikonet fra datamaskinens filbehandling til å åpne filen mappe i et nytt vindu. Du kan alternativt klikke på "Ny enhet funnet" -ikonet og rask fra oppgavelinjen i Windows hvis det er aktuelt.

3 Åpne filen mappen som inneholder MP3-filer du ønsker å overføre til Metro PCS mobiltelefon i en egen filbehandler vindu.

4 Dra og slipp MP3-filene fra deres filmappe som i ditt Metro PCS mobiltelefon.

5 Sikkert fjerne Metro PCS mobiltelefon fra datamaskinen. Høyreklikk på Metro PCS mobiltelefon enhet ikonet og velg "Løs ut" eller "Trygg fjerning av enhet / Hardware". Du kan alternativt klikke på "Trygg fjerning av enhet / Hardware" ikonet fra oppgavelinjen i Windows hvis det er aktuelt.