Hvordan laste ned musikk til en LG Rumor Phone

Hvordan laste ned musikk til en LG Rumor Phone


LG Ryktet er en multimedia-kompatibel mobiltelefon som du kan lytte til favorittmusikken din, slik at du kan gi avkall på å bære en ekstra bærbar mediespiller. Nedlasting av musikk fra datamaskinen din samling på LG Rumor telefonen innebærer bruk av et microSD minnekort og mini USB-til-USB-kabel. Når du har satt inn et minnekort og koblet LG Ryktet telefonen til datamaskinen, kan du bruke telefonen som du ville en ekstern lagringsenhet.

Bruksanvisning

1 Sett inn et microSD-kort i minnekortsporet på høyre side av LG Rumor telefon hvis du ikke allerede har gjort det. Sørg for å sette inn microSD-kortet med gullkontaktene vendt nedover.

2 Sett inn mini-USB-enden av en mini-USB-til-USB-kabelen til mini USB-porten på bunnen av din LG Rumor telefon. Sett USB-enden av kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Vent til Connection skjermen for å laste på LG Rumor telefondisplayet.

3 Trykk på "1" -tasten på LG Ryktet telefonen for å velge "Overfør musikk."

4 Trykk på "1" tasten for å deaktivere taleanrop under USB-tilkoblingen.

5 Vent til datamaskinen for å gjenkjenne LG Rumor telefonen som en tilkoblet enhet. enhetsikon LG Rumor telefonen vises i Windows Explorer.

6 Åpne mappen som inneholder musikken du ønsker å laste ned på LG Rumor telefonen i en ny Windows Utforsker-vindu.

7 Dra og slipp musikkfiler eller mapper på LG Rumor telefonens enhetsikonet. Gjør du det nedlastinger kopier av musikk på enheten.

8 Skyv LG Rumor telefonens "End" for å koble enheten fra datamaskinen. Trykk på "1" -tasten for å velge "Ja" og bekreft frakobling.