Hvordan laste ned musikk til en LG Ellipse

Hvordan laste ned musikk til en LG Ellipse


Selv om ikke helt en smarttelefon, LG Ellipse ikke mangel på funksjoner. Den har et fullt QWERTY-tastatur og kamera, og støtter tekstmeldinger, video ser og fungerer som sin egen musikkspiller - og eliminerer behovet for en egen MP3-spiller. Du kan enten laste ned musikk fra markedet tilbys av mobiloperatøren eller koble LG Ellipse til datamaskinen og overføre musikken allerede i biblioteket til din mobiltelefon.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av USB-ladekabelen inn i ladeporten plassert på undersiden av telefonen, og den andre enden i en ledig USB-port på datamaskinen. Vent til Windows for å gjenkjenne enheten.

2 Dobbeltklikk på "Computer", og deretter dobbeltklikker du på LG Ellipse fra listen over enheter.

3 Åpne "Music" -mappen. Hvis du ikke har en "Music" -mappen, høyreklikk på den tomme plassen og velg "Ny", velg deretter "Folder" og gi den navnet "Music".

4 Åpne musikk katalog i en annen mappe. standard musikkområdet i Windows 7 er "C: \ Users \ brukernavn \ Mine dokumenter \ Music", men din kan være et annet sted, avhengig av hvordan du organiserer musikken på harddisken eller hvordan mediespilleren styrer biblioteket.

5 Velg sangen du vil kopiere til telefonen. Du kan velge flere sanger, holder du inne "Ctrl" mens du klikker på hver sang.

6 Høyreklikk på sangene og velg "Kopier" og deretter bytte til Ellipse er "Music" katalog, høyreklikk og velg "Lim inn."

7 Koble telefonen fra datamaskinen. Velg "Meny" fra telefonens hovedskjerm og naviger til "My Music" for å se dine nylig tilføyde sanger.