Hvordan laste ned musikk på en Motorola I880 mobiltelefon

Hvordan laste ned musikk på en Motorola I880 mobiltelefon


Motorola i880 er en eldre generasjon mobil enhet drevet av Sprint / Nextel mobiloperatøren nettverk. Med sin populære, innebygd walkie-talkie funksjon, noen av sine andre multimedia-funksjoner, som for eksempel lydavspilling, gå helt ubemerket. Musikk, som for eksempel MP3-formatert sanger, kan også lastes ned til i880, siden den kan brukes som en bærbar MP3-spiller, i tillegg til sin samtale og "kvitre" evner. Nedlasting kan gjøres med bruk av en Motorola USB-synkroniserings kabel og mobile minnekortet.

Bruksanvisning

1 Åpne Motorola I880 er telefoninnstillingene fra telefonens hovedmenyen.

2 Velg "Memory Card" sub-alternativet, og velg "USB Connection" som ønsket metode for datatilkobling fra minnekortet undermenyen.

3 Endre Motorola i880 minnekort innstilling til "Reader Enabled" alternativet. Endring av minnekort innstillingen gir deg muligheten til å se minnekortet internminne på datamaskinen, uten fysisk å sette inn kortet.

4 Koble Motorola i880 USB-synkroniseringskabel til telefonens ladeporten i bunnen av enheten, og inn i en USB-innløp port på datamaskinen. Når tilkoblingen er gjenkjent av datamaskinen, klikker du på "Åpne mappen og vis filene via Windows Explorer." Min datamaskin-vinduet åpnes automatisk.

5 Klikk på Motorola i880 flyttbar lagring ikonet i "Min datamaskin", og tilgang til minnekortet lyd- eller musikkmappen.

6 Finn musikkfiler som er lagret på datamaskinen som du ønsker å laste ned til telefonen.

7 Kontroll-klikk hver musikkfil du ønsker å laste ned fra Music-mappen på datamaskinen. (Kontroll-klikke holder CTRL-tasten for å markere flere filer samtidig.)

8 Dra den uthevede liste over filer til Motorola i880 minnekort vinduet. Musikken filenes ikoner vil begynne å dukke opp i minnekortmappen som de er lastet ned.

9 Koble Motorola i880 fra datamaskinen, har en gang alle musikkfiler lastet ned til telefonens minnekort. Disse filene vil være tilgjengelig for avspilling på telefonen, direkte fra minnekortet.

Hint

  • For ytterligere opplæring i bruken, kan det være lurt å referere til Motorola i880 er elektronisk brukerhåndbok for mer detaljert hjelp med andre mobilproblemer. For å sikre best avspillingsmuligheter, bare laste ned MP3-formatert sanger til telefonens minnekort. MP3 er et universelt format som er kompatibelt med de fleste avspillingsenheter.