Hvordan laste ned MP3-filer til en Palm Centro

The Palm Centro er en populær smarttelefon tilbys gjennom mange ulike tjenesteleverandører. Med multimedia evner, kan Palm Centro holder videoer og MP3-filer, og spille disse MP3 i form av hele sanger eller ringetoner. Legge MP3 til Palm Centro er like enkelt som å bruke den populære microSD minnekort eller legge til sanger fra datamaskinen til den mobile enheten.

Bruksanvisning

1 Lagre sanger, ringetoner eller annen lyd til datamaskinen i MP3-format. Du kan enten laste ned MP3-filer eller rive dem fra CDer. Lagre MP3 til en bestemt musikkmappen slik at du kan finne dem lett.

2 Sett inn et MicroSD-kort inn i datamaskinens minnekortet. Vent til minnekortikonet skal vises på skrivebordet ditt. Du kan bruke et microSD-kort med mange elektroniske enheter, og det er spesielt kompatibel med mobiltelefoner. Du kan kjøpe denne populære minnekortet på de fleste elektronikkbutikker rundt om i landet.

3 Dra og slipp MP3er fra musikkmappen til minnekortet ikonet. Vent noen sekunder for MP3-filer å laste til MicroSD-kortet.

4 Ta ut microSD-kortet fra datamaskinen, og sett inn minnekortet i din Palm Centro.

5 Åpne MicroSD-kort på telefonen for å få tilgang til nylig har lastet ned MP3.