Hvordan laste ned MP3-filer direkte til en iPod Touch

Hvordan laste ned MP3-filer direkte til en iPod Touch


Selv om iPod Touch ikke har en telefon nettverk for å laste ned MP3-filer som iPhone, kan Apples programvare 3.1-oppdateringen du å laste ned musikk til enheten via en Wi-Fi-tilkobling uten å koble til datamaskinen for å overføre sanger.

Bruksanvisning

1 Koble iPod Touch til datamaskinen. Plugg inn en USB-kabel til iPod, og en USB-spor på datamaskinen din. Besøk den offisielle Apple nettsiden og klikk "iPod + iTunes" og klikk på iPod Touch bildet. Rull ned og klikk "3,1 software" ikonet.

2 Klikk på "Oppdater nå" -knappen for å installere 3.1 programvareoppdatering, som gir tilgang til iTunes-programmet. Når iTunes starter, klikk på "Kjøp nå for $ 4.95" -knappen for å kjøpe oppdateringen og laste ned programvaren. Når nedlastingen er fullført, vil iTunes automatisk installere programvaren.

3 Koble til et Wi-Fi-nettverk.

4 Trykk på "Home" -knappen på iPod Touch. Skyv fingeren over skjermen for å låse opp enheten. Trykk på "Apps" -knappen på skjermen, og trykk "Søk" -knappen nederst på skjermen. Skriv inn "File magi" i søkefeltet, og trykk "Søk" nederst på skjermen.

5 Trykk på "$ 2,99" -knappen. Trykk på knappen igjen for å kjøpe, og skriv inn ditt iTunes passord og klikk "OK" -knappen for å laste ned. Gå til Splash datafil magi hjemmeside og laste ned programmet på skrivebordet. Installer programmet ved å dobbeltklikke på filen i nedlastingsmappen, og dobbeltklikk på programmet i "Programmer" -mappen for å kjøre den.

6 Dra og slipp MP3 du ønsker å overføre direkte til din iPod Touch til Fil magiske programmet fra skrivebordet. Trykk på "Tillat" knappen på telefonen for å starte nedlastingen fra skrivebordet til din iPod Touch. Når nedlastingen er fullført, trykker du på "Musikk" -kategorien og trykk på sangen du vil spille.

Hint

  • Datamaskinen og iPod Touch må være på det samme Wi-Fi-nettverk for å kunne overføre MP3-filer.