Hvordan laste ned fra en PC til en Samsung Instinct

Hvordan laste ned fra en PC til en Samsung Instinct


Samsung Instinct er en berøringsskjerm smarttelefon som er tilgjengelig for bruk på Sprint trådløse nettverket i USA. Den Instinct tilbyr et bredt spekter av funksjoner som dagens mobiltelefon brukere forventer, inkludert et kamera, web-tilgang, e-post, og multimedia evner. Alle filer som du laster ned til din Instinct blir automatisk lagret på to gigabyte microSD minnekort som er forhåndsinstallert på telefonen. Du kan også kopiere filer fra PC-en til Instinct minnekort, ved hjelp av den medfølgende Sprint Media Manager.

Bruksanvisning

1 Sett Sprint Media Manager CD-en i PC-ens CD-ROM-stasjonen. Programvare-CD ble levert med Samsung Instinct telefonen.

2 Følg instruksjonene på skjermen for å installere Sprint Media Manager-programmet til harddisken.

3 Dobbeltklikk på "Sprint Media Manager" ikonet på skrivebordet for å kjøre programmet.

4 Plugg den ene enden av USB-kabelen til datamaskinen, og koble den andre enden av USB-kabelen til Samsung Instinct USB-kontakten.

5 Skriv inn din e-postadresse og et navn for telefonen din i dialogboksen, klikker du på "Aktiver" knappen.

6 Klikk på "Add Media" -knappen, og naviger til mappen som inneholder mediefilene. Velg mediefilene som du ønsker å kopiere til Samsung Instinct.

7 Dra de ønskede mediefiler fra venstre rute i programvinduet til høyre ruten i Media Manager.

8 Klikk på "Transfer nå" -knappen. De angitte filer overføre fra datamaskinen til din Samsung Instinct microSD-minnekort.

Hint

  • Hvis du har mistet din Media Manager programvare-CD, kan du laste ned programmet installasjonsfil på Sprint nettstedet.