Hvordan laste ned filmer til en Zune MP3-spiller

Det er noen forskjellige måter å sette filmer på Zune MP3-spiller. En DVD Converter kan brukes til å konvertere DVD-er til en filtype som er kompatibel med en Zune, eller filmfiler kan være direkte ned på enheten fra Zune Marketplace eller andre nedlastingssider via datamaskinen. Lær hvordan du bruker Zune-programvaren til å laste ned filmer til en Zune MP3-spiller.

Bruksanvisning

1 Koble Zune MP3-spilleren til datamaskinens USB-port ved hjelp av kabelen som følger med Zune.

2 Start Zune-programvaren via PC-en ved å klikke på ikonet på skrivebordet eller finne programvaren via PC-ens "Start" -menyen.

3 Velg "Video" fanen på toppen av Zune-vinduet.

4 Velg "Oppdater mappene du overvåke etter videoer" linken.

5 Legg noen mapper som inneholder videoer eller filmer du vil legge til din Zune-enhet.

6 Klikk og dra en videofil til bildet av din Zune-enhet plassert nederst til venstre på skjermen.

7 Vent til alle filer til å konvertere; deretter, koble din Zune og nyte filmene dine.

Hint

  • Konverteringsprosessen kan ta litt tid. Hvis du ønsker å unngå det helt kan du kjøpe filmer fra Zune Marketplace, som vil direkte laste opp filer til Zune avspilleren.Hvis du har problemer med å se en video på Zune-enhet, må du kontrollere at filtypen støttes av Zune. Zune MP3-enheter støtter WMV, MPEG-4 og H.264-filer.
  • Bruk aldri gratis programvare for å ulovlig laste ned filmer, musikk eller andre files.If du velger å betale for et medlemskap på et Zune nedlastingsside, sørg for at det er en sikker nettside før du avsløre økonomisk informasjon eller fullføre en transaksjon.