Hvordan laste ned Excel-filer til iPhone

Hvordan laste ned Excel-filer til iPhone


Du kan laste ned, vise og redigere Microsoft Excel regneark på Apple iPhone. Flere programmer kan utføre denne oppgaven, inkludert Quickoffice, Datacase og et Documents To Go app. Når lastet opp til iPhone via iTunes App Store, kan du bruke hver app enkelte funksjoner for å endre og se på Excel-regneark. Disse programmene har også andre funksjoner og egenskaper. Det er ingen gratis program for å vise Excel-regneark på iPhone.

Bruksanvisning

1 Klikk "Start" og klikk "Alle programmer". Klikk på "iTunes" -mappen og klikk "iTunes" for å åpne programmet. På en Mac, klikker du på "iTunes" på "Apple" -menyen.

2 Klikk "Lagre" på "File" -menyen og klikk "Logg inn". Skriv inn Apple-ID og klikk "Logg inn". På "iTunes App" side, klikk på "App Store".

3 Gå til Quickoffice Connect app, den Datacase app eller "Documents To Go app.

4 Kjøp det valgte programmet. Klikk "Yes" for å bekrefte og den laster ned til din iTunes. Klikk på "Apps" under "Library" på høyre side av iTunes-vinduet for å se den nedlastede app.

5 Koble den ene enden av iPhone USB-kabelen til iPhone. Koble den andre enden til datamaskinen.

6 Klikk på navnet på enheten i "iTunes". Klikk på "Apps" -fanen. Merk av i boksen ved siden av programmet du vil laste opp til iPhone. Klikk "Sync" for å synkronisere app til iPhone.

7 Trykk på "Apps" på iPhone "Home" skjermen for å se det valgte programmet. Følg instruksjonene for å installere app på iPhone.

8 Overfør Microsoft Excel-filer til iTunes og deretter synkronisere med iPhone for å vise filene.