Hvordan laste ned bilder fra en bærbar PC til et digitalt kamera

Hvordan laste ned bilder fra en bærbar PC til et digitalt kamera


Laste ned bilder fra Internett eller en annen kilde er en lett oppgave, og gir deg tilgang til bilder som er delt med deg. Det kan være lurt å lære å sette bilder på ditt digitale kamera eller minnekort (for å bruke i kameraet) for å vise andre eller kanskje for å ta til et annet sted og laste ned på en annen datamaskin. Uavhengig av ditt resonnement, laste ned bilder fra datamaskinen til et digitalt kamera tar noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Plugg det digitale kameraet til datamaskinen med USB-port og slå på det digitale kameraet. Du kan også sette inn minnekortet i minnekortsporet hvis datamaskinen er utstyrt med en.

2 Gå til "Start" og deretter "Min datamaskin". Dette vil få opp alle aktive stasjoner på datamaskinen. Velg stasjonen som er knyttet til det digitale kameraet, vil det enten være navnet på kameraet, for eksempel "Canon" eller navnet på minnekortet.

3 Dobbeltklikk på kameraets stasjonen; Klikk på tittellinjen og dra vinduet over til siden.

4 Gå til "Start" og deretter "Mine dokumenter" for å åpne der bildene dine er lagret. Åpne mappen du har bildene lagret i. Dra vinduet motsatt side av skrivebordet.

5 Finn bildene du ønsker å sette på det digitale kameraet eller minnekortet. Klikk og dra bildet for å digitalkameraet vinduet. Dette vil laste ned bilder på ditt kamera. Fortsett denne prosessen for hvert bilde du ønsker å sette på kameraet.