Hvordan lagre musikk fra en iPhone

Hvordan lagre musikk fra en iPhone


Apple iPhone lar deg kjøpe musikk fra iTunes Store-programmet på enheten, som senere kan overføres fra enheten til datamaskinen om synkronisering. For å overføre musikk som ikke ble kjøpt fra iTunes må du bruke et musikk overføre program til å rippe musikk fra din iPhone. Musikk overføre programvaren kan lastes ned på nettet og prøvd ut i en begrenset periode før som krever en kjøpt lisens for fortsatt bruk.

Bruksanvisning

1 Last ned Xilisoft. Xilisoft iPhone Transfer er en musikk-kopiering program som er tilgjengelig for Windows og Macintosh-maskiner. Programmet kopierer musikk fra iPhone til datamaskinen eller direkte til iTunes-programmet, og er kompatibel med iTunes v.9 og iPhone OS 3.0. Du kan også aktivere diskbruk, noe som gjør at du kan bruke iPhone som en ekstern harddisk ved å lagre data på den. Programvaren lar deg kopiere opptil 100 filer på en gang; etter det kan du bare overføre én fil om gangen til du kjøper en aktiveringskode til $ 19.95 for Windows og $ 24,95 for Mac.

2 Last ned 4Media. I likhet med Xilisoft, gjør at programvaren du bruke iPhone som en ekstern harddisk og tilbyr de samme grunnleggende funksjonene i musikk og spillelister overføring. Andre funksjoner inkluderer et filter som gir deg muligheten til å raskt finne bestemte filer som skal overføres, og mulighet for to visningsmoduser for musikkbiblioteket ditt, liste og miniatyrbilder. Prisen for Windows-programmet er $ 20 og $ 25 for Macintosh-programmet.

3 Last ned CopyTrans4. CopyTrans4 har de samme funksjonene som Xilisoft, og også opprettholder spillelisten orden og koder under overføringen fra iPhone til datamaskinen. Copytrans 4 lar deg bruke programvaren i 30 dager før som krever en lisens, og koster $ 19.99.As 2010, CopyTrans4 er kun tilgjengelig for PC-maskiner.

4 Last ned Senuti. Dette programmet er en grunnleggende musikk kopiering program som beholder sang innstillinger og overfører musikk til iTunes-biblioteket. Programmet lar deg også spille av musikk fra din iPhone når den er plugget inn i datamaskinen. Senuti er det billigste alternativet av de tre Macintosh musikk kopiering programmer oppført på $ 18, og er eksklusivt for Mac-datamaskiner.