Hvordan lagre meldinger på en Blackberry

Hvordan lagre meldinger på en Blackberry


De fleste som eier en Blackberry er avhengige av. Den enkle og praktiske Blackberry gjør de som ikke har en misunnelig. Men hver Blackberry brukeren vet at det er tider når telefonen rett og slett ikke fungerer slik du vil ha det til. Det er fryktelig når du ser etter en melding, og kan ikke finne det fordi telefonens virtuelt minne er ikke stor nok til å holde alle meldingene dine. Denne artikkelen vil bidra til å beskytte deg fra å miste meldinger.

Bruksanvisning

1 Gå til ikonet meldinger på telefonens hovedmeny. Avhengig av hvordan du har telefonen satt opp, kan du ha ikonet nederst på startskjermen, eller det kan være på hovedmenyen. Finn ikonet og bla til det med styrekulen i sentrum av telefonen, og klikk deretter. Hvis du har den nye Blackberry-berøringsskjermen, vil du ikke ha en styrekule, så må du finne ikonet for hånd.

2 Når du har klikket på styrekulen, vil du ha en skjerm som viser meldingene dine. Det er noen alternativer under oppsettmenyen for hvordan du vil at meldingene skal vises, og om du ønsker å se tekst og e-post eller bare tekstmeldinger. Du kan også velge om du vil ubesvarte anrop vises. Måten skjermen er satt opp er viktig fordi en Blackberry vil lagre e-postmeldinger og tekstmeldinger, men ikke meldinger om noen annen form som er vist i denne menyen.

3 Klikk på meldingen du ønsker å lagre, og det vil bli vist med innholdet i hovedvinduet. Du bør ha avsender, dato, klokkeslett og meldingsteksten synlig. Klikk på Blackberry-knappen som har sju prikker rett ved siden av styrekulen. Denne tasten er på hver Blackberry og er "menyen" -tasten hovedsak. Det gir deg alle muligheter innenfra et gitt program.

4 Du vil ha en liste over alternativer som bør du velge "Lagre". Bla til den og klikk "Lagre" og meldingen din vil ikke slette, uansett hvor lang tid det går. Når du har lagret meldingene, må du huske å fjerne dem ut med jevne mellomrom med mindre du har et minnekort som du kan lagre dem på.

5 Gjenta prosessen og ikke lagre alle meldinger som kan systematisk slettet av Blackberry-operativsystem. Disse vil forsvinne for å gjøre plass til nye meldinger som plassen er nødvendig. Hvis du lagrer e-postmeldinger i meldingslisten, de vil ikke bli automatisk lagret i din e-post i boksen. De vil bare bli lagret på meldingslisten på telefonen.