Hvordan lagre din Trailer & Dekk

Hvordan lagre din Trailer & Dekk


Enten du har en hest trailer, telt trailer eller campingvogn er det sannsynlig at du vil trenge for å lagre det på et tidspunkt. Riktig lagring av en trailer vil bidra til å holde den i perfekt stand og vil minimere mengden av arbeid og reparere du trenger å gjøre når du tar den ut av lagring. Riktig lagring tilhengerens dekk vil gjøre dem vare lenger.

Bruksanvisning

1 Parkere tilhengeren på en jevn, plan flate. Ideelt sett vil dette være på fortau innendørs. Men hvis du ikke har en innendørs garasje eller lagring, prøve å finne en skjermet område eller kjøpe en pustende trailer dekke. Hvis tilhengeren har en nødbrems, la den av.

2 Rengjør innsiden av tilhengeren og fjern eventuelle bedervelig eks. Vask utsiden av tilhengeren. Kontroller at tilhengeren er helt tørt for å forhindre mugg fra forming.

Hvis du lagrer et telt trailer, forhindre mugg og jordslag ved å sikre det er tørt før du lukker den opp.

3 Inspiser alle sømmene på tilhengeren og forsegle dem med en fugemasse. Sømmene omfatter områdene rundt taket, vinduer og kropp. Bruk et smøremiddel på hengslene og låser.

4 Jekke opp hengeren i henhold til produsentens instruksjoner. Fjern dekkene. Dekkene bør oppbevares innendørs på et flatt underlag. Legg dem på sine sider, legg et tynt stykke tre mellom dem og pakke dem i ugjennomsiktig polyetylen for å holde dem fra å bli skadet av elementene. Lagre dem på deres sider vil holde dem fra å miste sin form.

Hvis du ikke ønsker å fjerne dekk, sette hengeren på blokker for å hjelpe dekkene holde sin form. Redusere lufttrykket i dekkene til psi anbefalt av produsenten for kalde værforhold.

5 Sjekk undersiden av tilhengeren å sørge for at gnagere og andre skadedyr kan ikke komme opp i noen åpning. Seal eller dekke eventuelle åpninger du finner.