Hvordan lager jeg musikk ringetoner for Blackjack 2?

Hvordan lager jeg musikk ringetoner for Blackjack 2?


Lage musikk ringetoner for Blackjack to mobiltelefonen er enkelt ved hjelp av et elektronisk ringetone - å gjøre tjeneste. Tjenester som Mobile 17 og Phonezoo tilbud registrerte brukere gratis bruk av programvare for å slå MP3 og WAV-filer til ringetoner. Avhengig av tjenesten, kan du laste ned ringetonen fra en kobling sendt via tekstmelding eller ved å overføre ringetonen fra en fil på datamaskinen din.

Bruksanvisning

Mobile 17

1 Åpne Mobile 17 nettsiden i en nettleser.

2 Klikk "Lag en ringetone," og deretter "Velg fil". Velg en musikkfil å konvertere til en ringetone for Blackjack 2. Vent til filen som skal lastes opp. Etter at filen er lastet opp, er mulige treff for sangen vises.

3 Gjennomgå sangen resultatene og klikk på «Bruk Denne" for å bruke et tidligere opplastet musikkfil fra en annen bruker. Hvis sangen ikke er oppført, klikk på "Identifiser manuelt Song" og skriv inn navnet på artisten og sangen.

4 Skriv inn et starttidspunkt og lengde for ringetonen i de angitte feltene. Klikk "Fortsett". Velg din telefon og land fra rullegardinmenyen. Klikk "Fortsett".

5 Klikk "Bruk Denne" ved siden av din Blackjack 2 transportør og skriv inn 10-sifret telefonnummer. Godtar vilkårene og betingelsene, og klikk deretter på "fortsett". En kobling for å laste ned filen sendes til telefonen din.

Phonezoo

6 Åpne Phonezoo nettsiden i en nettleser. Logg inn på kontoen din. Hvis dette er første gang tilgang til området, klikker du på "Registrer deg" og registrere en ny konto.

7 Klikk på "Lag ringetone" og velg en musikkfil å konvertere til en ringetone. Klikk enten "Ja" eller "Nei" for å indikere om musikken er opphavsrettslig beskyttet, og klikk deretter på "Next".

8 Skyv den oransje bar over musikkfilen tidslinje for å markere den delen for å konvertere til en ringetone. Skriv inn artist og sangnavn i de angitte feltene.

9 Klikk "Lagre og send til telefon," og deretter "Lagre til PC." Ringetonen er lagret på datamaskinen. Koble Blackjack 2 til datamaskinen med en USB-kabel.

10 Klikk "Start" og deretter "Computer". Dobbeltklikk på Blackjack 2 ikon for å åpne en mappe for telefonen. Dra ringetone til telefonen mappen og slipp den for å lagre den til telefonen.

Myxer

11 Åpne Myxer nettsiden i en nettleser, for eksempel Internet Explorer eller Google Chrome.

12 Logg inn på din konto med ditt brukernavn og passord. Hvis dette er første gang tilgang til området, registrere en ny konto.

1. 3 Klikk "Velg fil" og velg en musikkfil til bruk for en ringetone på din Blackjack 2. Klikk på "Last opp".

14 Skyv oransje linjer over sangen tidslinje for å indikere starten og slutten av tonen. Klikk "Fortsett" og skriv inn din Blackjack to telefonnummer. Klikk "Next".

15 Klikk "Send" og en tekstmelding med en kobling for å laste ned ringetonen sendes til telefonen din. Åpne meldingen og klikk på linken for å lagre den på telefonen din.