Hvordan lage ubegrensede samtaler til India

Hvordan lage ubegrensede samtaler til India


Foreta ubegrensede samtaler til India for en fast avgift eller gratis ved hjelp av en telefon eller datamaskin. Samtaler kan gjøres til land linje telefoner eller mobiltelefoner, eller til andre datamaskiner, avhengig av den valgte metoden. Noen tjenester grense samtaler til bare land linjer og i noen tilfeller chattelinjer eller partilinjer er utelukket. Bruk en av metodene nedenfor eller en kombinasjon for å møte alle dine ringebehov.

Bruksanvisning

1 Legg til "Unlimited International Calling" til dine MetroPCS konto via "Min konto" eller ved å ringe kundeservice på 1-888-8METRO8. Det er en kostnad per måned og chattelinjer er utelukket. Sjekk kursen finder for å se om de telefonnumrene du vil ringe er inkludert.

2 Registrer deg for "Vonage Verden Residential" service. Samtaler til land linjer og mobiltelefoner i India er inkludert i månedsprisen.

3 Sett opp en Rebtel eller Jaxtr konto og overføre midler til det å bruke et kredittkort. Legge til numre som du skal ringe, og du vil bli gitt et lokalt nummer å ringe ved hjelp av telefonen. Når nummeret ringes opp vil du bli koblet med den personen i India. Kostnader faktureres per minutt, og det er ingen grense for hvor mye penger kan bli lagt til kontoen til å ringe.

4 Logg inn på Skype og legge til kontakter for å gjøre ubegrenset gratis Skype til Skype-samtaler til noen i India som også har Skype. Dobbeltklikk på navnet til kontakten for å starte samtalen.