Hvordan lage Teksting mer interessant

Hvis du er ute etter å ha det moro mens man går den tid, vurdere å legge noen interessante innslag for å gjøre tekstmeldingene minneverdig. Fremskritt i smarttelefon-teknologi betyr at du kan nå legge alle slags digitale bjeller og fløyter til dine SMS-meldinger.

Bruksanvisning

1 Fest et bilde eller lydklipp i meldingen. Selv om mengden data du kan sende på SMS er begrenset, bør du ha nok plass til å sende et bilde, lydopptak eller korte videoklipp sammen med SMS. Hvis du kan, prøv å relatere innholdet i mediene du sender til emnet i tekstmeldingen.

2 Inkluder en lenke til en nettside i teksten. Kryssreferanse innholdet i meldingen din med et nettsted knyttet til hva du skriver om. De fleste Internett-aktiverte smarttelefoner kan brukerne klikke seg frem til webinnhold fra koblinger innebygd i tekstmeldinger.

3 Legg uttrykksikoner eller lage bilder og figurer med skilletegn i tekstmeldingen. De fleste telefonene kommer med en meny med uttrykksikoner. Du kan også lage dem selv med bokstaver og skilletegn.

4 Send poesi eller en vits med tekstmeldingen. Selv om de fleste smarttelefoner tillate brukere å sende meldinger som overstiger 160 tegn maksimale som SMS-meldinger har tradisjonelt vært begrenset til, prøve og komme opp med noen korte, svampaktig one-liners eller blomstrende vers for å underholde eller flytte mottakeren av meldingen.

Hint

  • Du vil bli belastet for å sende vedlegg via tekstmelding med mindre dette er inkludert i abonnementet ditt.