Hvordan lage Stock Motorsykkel Rør Louder

Forbedre lyden av motorsykkelen er en av mange måter å gjøre den til din egen, men mange motorsykler leveres med en forstummet eksos. Gjør din motorsykkel høres høyere og kraftigere ved å "bore ut" eksos eller fjerne ledeplatene.

Bruksanvisning

Boring eksos

1 Bruk skjemaer som er spesifikke for din motorsykkel (som kan vanligvis bli kjøpt ved å gå til forhandleren) for å finne ut hvor skjermene er plassert i eksos.

2 Bruk en 1/2-tommers hullsag av metall skjæring drill til å bore et hull i siden av motorsykkelens skjerf, rett innenfor den første lede fra eksosutløpet. Gjenta på hver side av eksosen.

3 Slå på motorsykkel og rev motoren i nøytral for å lytte til lyden forskjell. Bore flere hull til ønsket lydstyrke eller lydkvaliteten er oppnådd.

Fjerning av ledeplatene

4 Ved hjelp av skjemaer fra din forhandler eller eksos produsent, bestemme antall bafler i lyddemperen. De fleste eksosanlegg vil ha to eller tre.

5 Bruk en fastnøkkel til å løsne eksos fra topplokket, og deretter fra alle festebrakettene på rammen. Sett noen muttere og bolter til side.

6 Fest 1/2-tommers hull sag eller drill bit til en håndholdt drill.

7 Innsett enden av en hullsag eller boret inn i eksosutløpet. Bore et hull gjennom den første ledeplaten. Vær nøye med å sentrere bit så mye som mulig for å unngå piping og andre lydeffekter.

8 Bore gjennom de resterende skjermene.

9 Sett på eksosanlegget og starte motorsykkelen for å se etter den ønskede lyden endring.

Hint

  • Sjekk med lokale forskrifter for å finne ut nøyaktig hvor høyt du kan lage eksos uten å bryte noen støy lover.
  • Boring for langt inn i eksosanlegget kan forårsake alvorlige strøm uttømming problemer. Vær forsiktig med å bore forbi den siste lede langt nok til å skade eksos.