Hvordan lage Speaker Wire

Hvis du kobler flere høyttalere, kan høyttalerledningen være en stor utgift. Men det er mulig å spare penger og nyte god lydkvalitet ved å lage din egen speaker wire. Ikke bare vil du spare penger, men du kan også tilpasse fargen og lengden på høyttalerledningen også.

Bruksanvisning

1 Kjøp en spole eller lengde på 12/2 lampe ledningen wire. "12" i 12/2 betegnelsen refererer til måle på ledningen - jo lavere tall, jo tykkere er det. Hvis det er nødvendig, kan du gå med tynnere målere, men noe tynnere enn 18-gauge anbefales ikke for den beste kvalitet lydgjengivelse. Du kan kjøpe ledningen hjemme forbedring butikker eller på nettet (se Flere Resources nedenfor).

2 Kjøp en pakke med høyttaler pinners kontakter. Pinners kontakter passe i de fleste høyttalerkabelklemmer, og er mye enklere å bruke og mer holdbar enn nakne, strippet wire. De er tilgjengelig på lokale elektronikkbutikker eller på nettet (se Flere Resources nedenfor).

3 Skjær en lengde på lampe ledningen ledningen til den lengden du trenger for å koble høyttaleren til forsterkeren eller mottakeren. Stripe endene av ledningen bart isolasjons til 1/2 tomme på hver ende av ledningen.

4 Hvordan lage Speaker Wire


Sett pinners kontakter på endene av ledningene. Sett en rød og en svart kontakt i hver ende, og være sikker på at kontaktene passer - en rød kontakt vil føre til en rød kontakt på den andre enden av ledningen, og svart til svart. Tvinn pinners kontakter på bare wire til du har en fast forbindelse.