Hvordan lage Skins for iPod Nano

Tilpassing elektroniske enheter har eksistert i lang tid, og det er mange som ønsker å gjøre det for sin iPod Nano. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en "hud", som er et mønster, logo eller design som er fysisk festet til baksiden av iPod Nano. Å lage din egen hud for en iPod Nano viser individualitet. Det vil ikke skade den måten iPod fungerer på noen måte.

Bruksanvisning

1 Sett iPod Nano forsiden ned på en ren klut. Blås støvet av baksiden av iPod Nano bruker en kamelhår børste. Rengjør baksiden av iPod Nano bruke en lofri klut.

2 Mål baksiden av iPod Nano ved hjelp av en linjal. Skriv ned denne informasjonen.

Kjør en grafisk kunst-programmet på datamaskinen og design eller kopiere en design. Juster størrelsen på design til de samme dimensjoner som på baksiden av iPod Nano. Lag en kopi av design, slik at det er to av dem i samme grafiske vinduet.

3 Legg et stykke klistremerke papir i blekkskrivere papirskuffen med den klebrige siden ned. Slå på skriveren. Skriv ut design fra grafikkprogram slik at de både trykt på ett ark med klistremerker. Slå av skriveren.

4 Ta klistremerket papir som har design på den og nøye kuttet rundt en av de design med en Exacto kniv. Gjenta denne prosessen med det dupliserte design som også ble skrevet ut, slik at det er tilgjengelig som en backup skal først ha et problem.

5 Ta en av designene som er klippet ut og fjerne klebrige backing. gjelder utformingen nøye på baksiden av iPod Nano, som starter på toppen av Nano og arbeider for å bunnen. Glatt ut design med kanten av papp. Plukk opp iPod nano til å nyte den nye huden.

Hint

  • Glatter ut huden tar tålmodighet og en fast hånd. Gjøre jobben under et sterkt lys, slik at du kan se om det er noen humper som må slås sammen.
  • Design brukes for skins som du ikke har laget selv kunne ha opphavsrettigheter knyttet til dem. Vær oppmerksom på om utformingen er gratis for bruk eller ikke.
  • Rester av limet som brukes til å holde klistremerket på baksiden av iPod Nano kan forbli på ryggen når huden har blitt tatt av. Skraping på baksiden for å fjerne disse restene vil ripe opp ryggen og bør derfor unngås.