Hvordan lage sangene mine Louder på min iPod Touch

Hvordan lage sangene mine Louder på min iPod Touch


Selv om iPod Touch kan du skru volumet helt opp, kan du oppleve lavt volum under avspilling av sanger på grunn av et problem med enheten. Hvis du ønsker å feste utstyret selv i stedet for å bytte den på kjøpsstedet, er det noen tilpasninger for både iPod Touch og iTunes på din Mac datamaskin som kan bidra til å forbedre volumet under avspilling.

Bruksanvisning

1 Sjekk "volumbegrensning» på din iPod Touch: Trykk på "Home" -knappen på enheten, og skyv fingeren over skjermen for å låse opp iPod. Trykk på "Settings" -knappen, og velg deretter kategorien "Musikk".

2 Trykk på "Volume Limit" -fanen og skyve fingeren på volumlinjen til sirkelen indikatoren når helt til høyre på linjen.

3 Trykk på knappen i øvre venstre hjørne, og skyv fingeren mot venstre, slik at fanen "Sound Check" leser "Off".

4 Åpne iTunes på Mac-datamaskin (stasjonær eller bærbar). Klikk på fanen "Musikk" under "Library", og klikk på sangen på toppen av skjermen for å markere det. Hold "Shift" tasten nede og klikk på den siste sangen i biblioteket.

5 Slipp "Shift" -tasten. Høyreklikk det merkede området, og klikk på "Get Info". Klikk på "Alternativer" -kategorien.

6 Merk av i boksen ved siden av "Volume Adjustment", og klikk og hold musen over fanen, og deretter flytte fanen til høyre for å øke volumet. Slipp musen og klikk "OK."

7 Plugg din iPod Touch til datamaskinen med USB-kabelen. Klikk iPod Touch navn under "Enheter" i iTunes. Klikk på "Sync" -knappen for å synkronisere innstillingene for sanger til enheten.