Hvordan lage PLP filer

Hvordan lage PLP filer


MP3-spillere som SanDisk er "Sansa" linje av lydenheter tillate eiere å bære hundrevis eller tusenvis av sanger i lomma. Mens Sansa mp3-spillere tillate brukere å velge enkeltsanger eller album for å spille, spillerne har også en spilleliste funksjon som lar deg opprette en ny spilleliste som spenner over musikksamlingen. Denne spillelisten, kjent som en "Go List" er lagret som en PLP-fil på spilleren. Brukeren kan legge til nye sanger i Favorittlisten ved å trykke på noen knapper, endre og lagre PLP-filen uten å bruke en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Velg en sang du ønsker å legge til Sansa mp3 spilleren Listen. Dette vil laste sangen i avspillingsmodus og spilleren vil begynne å spille sangen.

2 Trykk på "undermeny" knappen mens du spiller sangen for å åpne menyen Alternativer for musikk.

3 Rull ned gjennom de nevnte alternativene i menyen Alternativer for musikk og finne "Legg til musikk i Favorittlisten" alternativet. Velg dette menyelementet for å legge sangen til Listen Sansa-tallet; hvis du ikke har for tiden en Listen spilleliste som er lagret på enheten, vil en ny Listen PLP fil bli opprettet.

4 Trykk på "| <<" knappen for å gå tilbake til forrige skjerm, sender deg tilbake til avspillingsmodus. Andre sanger kan legges til Listen spillelisten ved å gjenta denne prosessen mens de sangene spiller.

Hint

  • Spillelister laget med vanlige medieprogramvaretitler som JetAudio, Winamp eller Windows Media Player kan også brukes med Sansa mp3-spillere ved å koble spilleren til datamaskinen og synkronisere spillelisten med enheten ved hjelp av programvare mediesynkroniseringsfunksjonen.