Hvordan lage parkeringsbrems Justeringer i en Plymouth Neon

Bilen har skivebremser eller trommelbremser for å holde parkeringsbremseskoene og bilen er utstyrt med en automatisk justering mekanisme som automatisk justerer parkeringsbremsen for deg. Du trenger ikke å foreta justeringer dine Plymouth Neon parkeringsbrems sko når du får nye pads eller når parkeringsbremsen har flere klikk trekke opp.

Bruksanvisning

1 Løsne parkeringsbremsen til den laveste posisjonen. Løft Plymouth Neon bakhjulene med en jekk og støtte hverandre bakhjulet med en jack stand.

2 Få under bilen på innsiden av de bakre hjulbrønnene. Finn gummipluggen i justeringshullet og ta den ut.

3 Stikk en skrutrekker inn i justeringshullet for å justere stjernehjul justering. På førersiden, bruk skrutrekker til å justere stjerne adjuster nedover til du føler spenningen i hjulet. På passasjersiden, bruke skrutrekker for å justere justerings stjerne oppover til du føler spenningen i hjulet.

4 Flytt stjernehjul justering oppover på førersiden til der bakhjulet spinner fritt. På passasjersiden beveger stjernehjul justering nedover til bakhjulet spinner fritt. Roter stjernehjul adjuster to flere klikk på begge bakhjul justeringer.

5 Plasser gummiplugger tilbake i justeringshullet på begge bakhjul brønner.

6 Trykk inn på parkeringsbremsen to ganger med å slippe. Sørg for at bakhjulene spinner fritt likevel.

7 Senk Plymouth Neon hjelp av jack og fjerne jack stabile bein.