Hvordan lage objekter med symboler på en Cell Phone

Hvordan lage objekter med symboler på en Cell Phone


Ved hjelp av symboler i tekst- eller e-postprogrammer på en mobiltelefon for å opprette objekter er en populær måte å vise følelser gjennom tekst. Kjent som "emoticons", disse symbolene kan brukes for moro skyld eller for å uttrykke glede, spenning, tristhet eller kjærlighet. Avhengig av hvilken type mobiltelefon du har, kan du aktivere uttrykksikoner i SMS-innstillinger på enheten.

Bruksanvisning

1 Gå til "Innstillinger" -menyen på din mobiltelefon. Velg "SMS-innstillinger". Hvis du ikke finner disse innstillingene, se etter et menyvalg knyttet til tekster eller meldinger.

2 Tilgang til "Symboler" innstillinger i "SMS-innstillinger" -menyen. Her har du muligheten til å aktivere uttrykksikoner på telefonen. Når aktivert, kan du vise objekter i stedet for symbolene på telefonen.

3 Lær hva symbolene brukes til å opprette objekter på mobiltelefoner. Symboler som brukes ofte inkluderer tykktarmen for øynene, semikolon for et kyss, parentes for et smil eller rynke, og streker for en nese. Enkelte populære emoticons også bruke bokstaver og tall - særlig bokstaven "P" for en tunge og tallet "3" for et hjerte.

4 Sett symbolene sammen for å lage objekter. Et kolon, bindestrek og åpning parentes skape et lykkelig ansikt, mens et kolon, bindestrek og lukking parentes skape et trist ansikt. For å lage et hjerte uttrykksikon, skriver en "<" sign etterfulgt av nummeret "3."

Hint

  • Sjekk bruksanvisningen til mobiltelefonen hvis du ikke er sikker på hvordan du aktiverer SMS uttrykksikoner på enheten. Denne funksjonen er tilgjengelig på mange, men ikke alle, mobiltelefon modeller.