Hvordan lage Nakkestøtte Covers

Skadet, falmet eller farget hodestøtter kan få nytt liv med gulvbelegg du kan lage selv. I tillegg til de tilpassede alternativer tilgjengelige for deg hvis du gjør dine egne hodestøtter, avtagbart trekk gjør rengjøring og vedlikehold enkelt. Velg et stoff som kan vaskes og er tykk nok til å dekke den eksisterende strukturen av nakkestøtten.

Bruksanvisning

1 Fjern hodestøtten fra bilsetet. Måle tykkelsen på nakkestøtten på sidene, topp og bunn. Del hver av de individuelle tall i to, og deretter legge til en halv tomme for sømmonn. Hvis hodestøtten er 3-inches tykk på sidene, 4-inches tykk på bunnen og 2-inches tykke på toppen, de målene du trenger å merke seg er: 2 inches, 2-1 / 2 inches og 1-1 / 2 inches, henholdsvis.

2 Trace omrisset av nakkestøtten på din musselin med et stoff blyant. Juster sy måleren ved å skyve den bevegelige markøren til den målingen du noterte. Plasser kanten av sy måleren merket med "1" på den nederste kanten av den siden du spores på musselin. Bruk et stoff blyant for å markere 2 inches ut fra linjen du spores, og fortsette å markere 2 inches bort fra kurvelinjen for resten av nakkestøtten mønster.

3 Klipp ut en mal ut av muslin for nakkestøtte. Fest malen til en foldet stykke av stoffet du velger for nakkestøtten dekke. Klipp ut malen, og fordi du kastet stoffet, vil du ha to jevne stykker stoff etter klipping.

4 Hem nedre kant av hvert stykke ved hjelp av en halv-tommers hem.

5 Plasser de to stoffstykkene sammen med de rette sidene mot hverandre. Fest brikkene til å holde dem fra skiftende under syingen. Sy rundt på siden og øvre kant av lokket, med en halv-tommers sømmonn.

6 Vri dekselet høyre side ut og passer den over nakkestøtten. Marker stoffet der innleggene er på bunnen av hodestøtten. Ta av dekselet på nakkestøtten.

7 Mål avstanden fra ytterkanten av dekselet til det første metallet nakkestøtte innlegget og klippe et stykke av en krok-og-loop tape, for eksempel borrelås, til denne målingen. Mål avstanden fra det første innlegget til det andre innlegget og kuttet en annen del av krok-og-loop tape på denne målingen. Skjær en tredje del av krok-og-loop tape til avstanden fra den andre posten til venstre utenfor kanten av dekselet.

8 Sy kroken siden av krok-og-loop tape stykker til bakstykket av dekselet sy løkken side til forsiden av dekselet på den nederste kanten.

9 Sett dekselet på din hodestøtten og feste krok-og-loop tape på den nederste kanten.