Hvordan lage My Lykte Blå

Hvordan lage My Lykte Blå


For å tilpasse bilen basert på stilen eller farge, kan du velge å gjøre frontlys blå. Budsjettet, samt lovene i staten, kan bestemme levedyktighet og kostnadene ved denne endringen. Endre frontlys enten ved å kjøpe film som fester seg til frontlys eller kjøpe en frontlys lampe som kommer i en elektrisk blå farge.

Bruksanvisning

Blå Lykte Film

1 Kjøp blå frontlys film fra en auto supply. Lykte film er et klart plastmateriale som dekker frontlykter sømløst.

2 Rengjør hele frontlys med vann og sikre at det er helt tørt. Føre dette prosjektet på en varm dag eller bruke en hårføner for å varme frontlysene fordi filmen bør installeres mens hovedlysene er varm.

3 Fjern filmen, spray limsiden med vann og nøye følge den blå filmen til frontlys. Spray vann over filmen og bruke en nal for å fjerne eventuelle luftbobler over frontlys for å sikre at overflaten er klar og glatt.

4 Bruk saks eller en barberblad for å fjerne overflødig film og bruk en tørr klut eller hårføner for å tørke overflødig vann slik at filmen tørker over frontlys.

frontlys pære

5 Kjøp en blå frontlys pære fra en auto supply. Noen frontlys lamper kommer i en farge som heter elektrisk blå, som synes å være hvit, men ser lys blå når opplyst om natten. Sammenligne bilens nåværende frontlys pære til den blå frontlys pære når du foretar kjøpet for å sikre at de samsvarer.

6 Fjern frontlys basert på spesifikasjonene til din bil. Se i brukerhåndboken før du forsøker å endre pære fordi hver bil har ulike metoder for å fjerne hodelykt. Mange håndbøker foreslår at du kobler fra batteripolene fra batteriet før du installerer frontlykter for å beskytte deg og bilens elektriske system.

7 Installer frontlys pære ved å fjerne frontlys dekker for pære og nøye sette den nye blå frontlys pære der forrige pære var plassert. Prøv å ikke berøre glasset delen av pære med bare fingrene for å hindre at olje eller skitt fra å komme på pæren. Noen håndbøker foreslår at du bruker hansker når du setter frontlys pære.