Hvordan lage My Car Sound som det har en Turbo

En turbo system kan koste over $ 3000 for deg å legge til din bil. Hvis du ikke har tenkt å rase bilen og du ikke bryr seg om sin toppfart eller hestekrefter, trenger du egentlig ikke trenger å legge til en turbo systemet til bilen din. Hvis du bare liker lyden, er det flere produkter på markedet som klippet på din skjerf og gjenskape en turbo lyd.

Bruksanvisning

Hvordan lage en bil høres ut som det har en Turbo

1 Kjøp en lyddemper tips på nettet eller fra din lokale auto deler forhandler. Streetbeatcustoms.com, turbowhistler.net, og faketurbo.com alle selge tips. Du kan kjøpe en lyddemper spiss som er passe for bilens merke og modell eller kjøpe en generisk spiss som vil passe ganske mye hver bil. De generiske tips vil koste mer enn $ 20.

2 Sett lyddemperen tuppen inn i lyddemperen slik at fettet enden av spissen er inne i lyddemperen.

3 Klem tuppen på kanten av lyddemper. Du trenger ikke engang verktøy til å feste de fleste tips, de bare rett og slett klemme på din lyddemper.

4 Starte bilen og trykker på gassen. Hør som eksos flyter gjennom skjerf rør og en turbo lyd er gjort.

Hint

  • Sørg for at spissen er festet så stramt som mulig. Noen tips må være skrudd på, noen bare klemme.
  • Sjekk spissen ofte. Tunge støt kan føre til at lyddemperen spissen for å løsne eller falle off.Your bilen vil rett og slett høres ut som den har turbo, vil tuppen ikke gjøre bilen noe raskere.