Hvordan lage mixtapes med stereoanlegg

Hvordan lage mixtapes med stereoanlegg


Ønsker du å lage en samling av sanger uten å risikere din CD-er får riper? En mix tape er den perfekte måten å sikre at mediene vil vare lenger og gi mer av en retro preg. Lag en mix tape for din kjære eller for deg selv. Denne artikkelen er viktig for alle som ønsker å lære å spille inn kassetter på deres stereo.

Bruksanvisning

Hvordan lage mixtapes med stereoanlegg

1 Kjøpe tomme lydbånd. En ti Pack kan bli funnet for under ti dollar. Velg kassetter som du vil bli opptak fra. Cue båndene til de sangene du vil ha på mix tape.

2 Spol blank tape på side A. Plasser tom kassett i kassettspiller 1 og plasser innspilt kassett i kassettspiller to.

3 Trykk rekord kassettspiller 1 og trykk "Play" på tape dekk 2. Stopp opptak når du vil spille inn en annen sang eller tape.

4 Ta ut kassetten fra kassettspiller to når du er ferdig. Sett inn en annen kassett. Trykk på "Record" på kassettspiller 1, og "Play" på tape dekk 2. Gjenta trinn 3 til du er fornøyd med din mix tape. Vend til side B når side A er full.

5 Trykk "Play" på kassettspiller 1 for å forhåndsvise nye mix tape. Hvis det var noen problemer som har oppstått under opptak, spille om igjen.

Hint

  • Slå på radioen og platekassettspiller en når du ønsker å lage en radio mix.Try å tenke på et tema når du gjør en mix tape for å gjøre det mer personlig.
  • Pass på at tapen du tar opp i løpet er blank. Når den er registrert alle tidligere medier blir slettet.