Hvordan lage min musikk CD-R Arbeid i Min CD-spiller

Blanding og brenne en CD-R har, som teknologien gjør framskritt, bli en enkel og vanlig alternativ for å lytte til musikk på en CD-spiller. Så lenge en datamaskin har en CD-RW-stasjon og en bruker har blank media for å kopiere musikk på, da noen CD-spiller hvor som helst kan bli en personlig jukeboks. Det er noen få skritt involvert i prosessen og noen CD-spillere er mer kapabel enn andre, noe som krever litt mer arbeid i å sørge for at rett type lyd er opprettet for å matche spilleren.

Bruksanvisning

1 Åpne en lyd-CD-brenning program på datamaskinen din. Hvis det ikke er en som er installert (en uvanlig forekomst) så er det gratis programmer tilgjengelig på nettet. ITunes eller Windows Media Player er populære alternativer.

2 Sett inn en tom CD-R inn i datamaskinen. Lyd CD brenner program bør registrere den innsatte media.

3 Sjekk hva CD-formater ønsket CD-spilleren kan håndtere. Nesten hver CD-spilleren kan håndtere de grunnleggende lyd-CD; men noen kan også lese MP3-CDer. MP3-CD generelt tillate flere lydspor - tenk på det som en ad hoc iPod. Vanligvis ordet "MP3" skrives et sted utenfor spilleren for å indikere at det kan gjenkjenne dette formatet.

4 Forbered spillelisten for CD ved å velge ønsket musikk som skal kopieres. Sørg for at lydfilene er ikke lengre enn den tildelte lengden for hver CD. Ofte er det en fremdriftslinje innenfor programvinduet som viser hvor mye plass som er tilgjengelig.

5 Trykk "Record" eller "Burn CD" når spillelisten er klar, og lydfilene er i orden. Pass på at du velger hvilken type CD-format er ønsket (audio eller MP3).

6 Sett den brente CD-en i CD-spilleren og trykk "Play". Lyden skal begynne å spille.