Hvordan lage min egen ringetoner for en Virgin Mobile Phone

Hvordan lage min egen ringetoner for en Virgin Mobile Phone


Ringetoner er ofte tilpasset på Virgin Mobile mobiltelefoner, og du kan også lage dine egne ringetoner. Uansett hvem tjenesteleverandøren, med riktig programvare kan du lage dine egne ringetoner og deretter sende dem til mobiltelefonen, slik at du kan bruke dem til det. Den tekstmeldinger utvidelse som du adressere e-postmeldingen avhenger av tjenesteleverandøren. For å lage dine egne ringetoner for en Virgin Mobile-telefon, må du vite Virgin Mobile tekstmeldinger forlengelse.

Bruksanvisning

1 Åpne audio editor (se Ressurser for å laste ned en lyd editor hvis du ikke allerede har en), og åpne lydfil som du vil lage din egen ringetone for en Virgin Mobile telefon. Klikk "Open" og deretter bla til plasseringen av lydfilen på harddisken på datamaskinen. Dobbeltklikk på lydfilen for å åpne den i lyd-editor.

2 Plasser start- og sluttmarkørene rundt klippet av lydfilen som du vil bruke som ringetone. Bare klikk på bildet av lydfilen levert av lyd-editor for å sette markørene. Klikk "Save Selection som" for å lagre valgte klippet som ringetone.

3 Load din e-postkonto og deretter skrive en ny e-postmelding adressert til 10-sifret mobilnummeret etterfulgt av Virgin Mobile tekstmeldinger forlengelse (f.eks [email protected]). Fest ringetone du nettopp opprettet til e-post ved å klikke på "Fest" og velge det fra harddisken på datamaskinen. Klikk på "Send" for å sende tekstmelding til din Virgin Mobile telefon.

4 Klikk på "View" på Virgin Mobile telefonen for å vise tekstmeldingen når du mottar den. Trykk på høyre funksjonstast for "Alternativer" og klikk "Lagre som ringetone" for å lagre ringetone til telefonens minne da.

Hint

  • Ringetone skal kun være mellom 10 og 30 sekunder lang fordi Virgin Mobile telefonen ringer ikke vil vare for lenger enn det.
  • Vokt dere for å erstatte den opprinnelige lydfilen ved å gi din ringetone samme navn som den opprinnelige filen.
  • Sms avgifter kan bli belastet kontoen din, avhengig av din Virgin Mobile ringer og dataabonnement.