Hvordan lage mapper på LG Optimus S

LG Optimus S lar deg legge til mapper i telefonens skrivebord. Mapper er en praktisk måte å organisere fil, legge til snarveier og se kontaktinformasjon på startskjermene. Som standard gjør Android-operativsystemet ikke tillate deg å legge til mapper direkte til telefonen eller microSD-kortet, men du kan komme rundt denne begrensningen ved å installere tredjepartsprogrammer.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold på et tomt område på Optimus S startskjermen.

2 Trykk "mapper" for å vise listen over tilgjengelige mapper.

3 Velg mappen du vil legge til. Det er standardmappene for alle kontakter, Bluetooth-filer, favoritter, telefonnumre, nylige samtaler og statusmeldinger. Trykk på "Ny mappe" for å legge til en generisk mappe på startskjermen.

4 Dra og slipp elementer du vil legge til mappen over mappeikonet.

5 Endre navn på mappen ved å berøre den og trykke på navnet i tittellinjen. Skriv inn det nye navnet og trykk på "Ferdig" og deretter "OK".

Hint

  • Hvis du ønsker å legge til mapper til telefonens SD-kort eller minne, må du laste ned en filbehandler applikasjon fra Android Market. Android OS ikke kommer med en standard filbehandler. Les dokumentasjonen for programmet for instruksjoner om hvordan du legger til mapper.