Hvordan lage mapper med OS 4 Touch

OS 4 er et operativsystem som brukes av iPhone, iPod Touch og iPad-enheter. Disse enhetene bruker en multi-touch grafisk brukergrensesnitt for å taste inn kommandoer og utføre oppgaver. En av de nye funksjonene i OS 4 operativsystemet er muligheten til å lage mapper med ikoner på enheten din hjemme-skjermen. Du kan lage en mappe ved å plassere enheten hjem-skjermen i redigeringsmodus.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold på et ikon som vises på enheten din hjem-skjermen. Hold på ikonet til alle ikonene på hjemme-skjermen begynner å skaftet. Risting indikerer at hjemme-skjermen er i redigeringsmodus.

2 Slipp ikonet.

3 Trykk og hold en av risting ikoner på enheten din hjemme-skjermen. Dra ikonet på toppen av alle andre ikonet som du vil gruppere i samme mappe. OS 4 vil automatisk opprette en mappe for gruppert ikoner. Slipp ikonet.

4 Trykk på tittellinjen i mappen til å redigere og endre navnet på mappen. Når du trykker på tittellinjen, vil det virtuelle tastaturet vises, og du kan skrive inn navnet på mappen du ønsker å bruke.

5 Gjenta for å opprette flere mapper.