Hvordan lage iTouch Theme Sounds

IPod Touch er utstyrt med et sett med standard lyder for alarmer og andre varsler, selv om mange av disse lydene ligner vanlige ringetoner og tekstmeldings toner fra andre telefoner. Men med iTunes, kan du laste opp dine egne unike lydeffekter for å erstatte noen av de vanlige lydene på den bærbare enheten.

Bruksanvisning

1 Finn filen på datamaskinen din som du vil bruke for alarmen. Alle lydene lagt til iPod Touch må være under 20 sekunder i lengde. I tillegg kan du bare legge til følgende vanlige audio filtyper til iTunes (og, som et resultat av din iPod Touch): MP3, AAC, MP4, WAV og AIFF.

2 Dra filen til iTunes-biblioteket. Åpne "Innstillinger" -menyen.

3 Klikk på "Import Settings" -knappen. Fra rullegardinmenyen, velg "AAC Encoder." Du kan også velge en bithastighet, eller lydkvaliteten, for lydfilen. "Høy kvalitet (128 kbps)" høres normalt på enhetens eksterne høyttalere.

4 Høyreklikk på lydfilen i iTunes og velg "Lag AAC-versjon». Vent til filen for å konvertere til et passende filformat.

5 Finn filen i iTunes Music-mappen. Hvis du ikke har tilordnet artist eller album spor koder til filen, vil programmet lagre filen i "Ukjent artist" -mappen.

6 Dra den kopierte filen på skrivebordet og høyreklikk på filen. Velg "Rename" og endre filtypen filen er fra "M4A" til "M4r" i den angitte feltet.

7 Dra filen fra skrivebordet til iTunes. Den "M4r" utvidelsen vil føre til at programmet for å legge den nye filen til din "Ringetoner" -mappen i stedet for musikkbiblioteket ditt.

8 Koble iPod Touch til datamaskinens USB-port. Velg "Ringetoner" fanen i iPod Touch og trykk "Sync ringetoner." Den nye filen vil nå være tilgjengelig som en alarm eller annen melding på iPod Touch.

Hint

  • Ikke forsøk å jailbreak iPod Touch til å installere en ny pre-laget tema. Jailbreaking iPod Touch vil annullere produsentens garanti.