Hvordan lage iPhone Bakgrunn

Hvordan lage iPhone Bakgrunn


Selv om hver iPhone leveres med vakre bakgrunner å velge, er det helt rimelig å ønske å tilpasse enheten din, spesielt når du sannsynligvis bruke så mye tid på å bruke den. Egendefinerte bakgrunnsbilder er den beste måten å ytterligere tilpasse og optimalisere din iPhone opplevelse. Det er lett å lage bakgrunnsbilde på din egen som representerer deg. Slå noen personlige bilde fra biblioteket eller kanskje en logo fra favorittlaget til tapet som passer perfekt dimensjonene på iPhone-enheten.

Bruksanvisning

1 Finn bildet du ønsker å bruke som bakgrunnsbilde for iPhone fra nettet eller fra din personlige bilde biblioteket. Bruk et grafikk program som Adobe Photoshop eller Corel Paint Shop Pro for å endre størrelsen og beskjære bildet du har valgt for å passe standard dimensjoner en iPhone tapet, 320 piksler med 480 piksler. Redigere bilder på nettet på nettsteder som Photobucket å endre størrelsen og beskjære bildet til standard iPhone dimensjoner, alternativt.

2 Lagre bildet på harddisken på datamaskinen, der du enkelt kan finne den igjen. Send bildet fra datamaskinen som e-postvedlegg til e-postkontoen du bruker på din iPhone-enhet.

3 Få tilgang til e-postkonto fra din iPhone i Mail-programmet. Åpne e-posten du sendte til deg selv som inkluderer tapet vedlegget du nettopp har opprettet. Trykk på bildet for å få muligheten til å lagre det. Lukk Mail.

4 Åpne Bilder. Finn bakgrunnsbilde du nettopp har lagret og klikk (eller "trykk på") den. Klikk på ikonet til boksen med høyre peker pilen, som skal vises først nederst på skjermen. Velg Bruk som bakgrunn fra teksten over alternativer som vises. "Flytt og skaler» som du ønsker, og klikk på "Set Wallpaper" når du er fornøyd.